Telefon: +40-723-396-075 | Email: office@realwoodfloor.roCONTACT

Noutati

Scari interioare de lemn masiv

Posted in: parchet lemn masiv
Scari interioare de lemn masiv

20130607_173455Oferim scari interioare din lemn care sunt elegante si foarte practice din punct de vedere structural. Putem oferi si balustrada pentru scara interioara pintr-o mare varietate de elemente din lemn, inox, fier forjat. Noi dam viata ideilor tale.

Executam scara interioara din lemn masiv, de la proiectare si executie pana la instalarea finala a acesteia intr-un timp scurt si la un inalt standard de calitate.

Ca materie prima pentru executarea scarilor interioare avem cherestea de cea mai buna calitate din stejar.

Finisarea scarilor se face pentru a imbunatati aspectul si calitatea suprafetelor din lemn prin culoare, rugozitate, luciu.Pentru finisarea scarilor din lemn se folosesc lacuri si baituri speciale pentru a realiza o rezistenta marita la trafic si la actiunea altor agenti fizici sau chimici. Prin finisare, lemnul capata un aspect estetic si creste durata de utilizare. Prin baituire se poate schimba culoarea scarii pentru a completa design-ul casei, asortandu-se perfect cu mobila, parchetul si accesoriile.

Spre deosebire de scarile din beton care sunt greoaie si de dimensiuni mari, scarile din lemn sunt elegante si suple, prezentand mai multe avantaje : se monteaza usor, sunt flexibile si rezolva usor problema accesului acolo unde spatiul este ingust si nu este posibila alta varianta.

Portofoliu Scari