Telefon: +40-723-396-075 | Email: office@realwoodfloor.roCONTACT

Noutati

Reconditionare pardoseli vechi

Posted in: parchet lemn masiv
Reconditionare pardoseli vechi

Marea problema a pardoselilor din casele vechi este ca este instabila si scartaie, ceeea ce deranjeaza proprietarul si in timp creaza disconfort.

Pentru a rezolva aceasta problema putem intervenii la refacerea stratului suport pe care este asezat parchetul (asa numita dusumea oarba). In functie de gravitatea problemei putem realiza aceasta actiune in trei feluri:

  • 1. scoatem parchetul vechi de tot, ii intarim stratul suport, si remontam parchetul vechi lipit cu adeziv. Apoi refinisam intreaga lucrare (chituire, grunduire, aplicare a 2 straturi de lac)
  • 2. indentificarea zonelor care scarteie si injectarea in stratul supot de rasini speciale care fixeaza stratul suport. Apoi la final refinisarea suprafetei.
  • 3. inlocuire completa (solutie cea mai scumpa)

In cazul demontarii parchetului se intareste dusumeaua de sub parchet cu dibluri si cu adeziv, suportul este din brad la casele vechi sau mai nou din OSB.

Lustruirea pardoselilor reprezinta procedeul final, in urma caruia pardoseala devine lucioasa; astfel se creeaza efectul de „nou” si stralucitor. Pelicula lucioasa protectoare, pe langa aspectul estetic, are si rolul de a impiedica consolidarea si infiltrarea depunerilor. Acest procedeu se realizeaza mecanic, la turatie mare, cu discuri speciale si substante consumabile profesionale.

Pentru refacerea unei suprafete de 100 de metri patrati prin metoda 2 (injectare cu reconditionare), 2 oameni lucreaza 5- 6 zile.
In varianta demontarii complete (var 1), 2 oameni au de munca pana la 10 zile.

Firma noastra realizeaza servicii avantajoase de reconditionare pardoseli vechi la cel mai bun pret.