Telefon: +40-723-396-075 | Email: office@realwoodfloor.roCONTACT

Noutati

Intretinerea parchetului de lemn masiv vara

Posted in: Parchet
Intretinerea parchetului de lemn masiv vara

Intretinerea parchetului de lemn masiv consta in 2 mari parti: mentinerea umiditatii in limitele necesare si curarea zilnica si periodica a suprafetei parchetului de lemn masiv. Lemnul masiv are o rezistenta mare in timp, putand fi periodic reconditionat prin raschetare si slefuire.

Umiditatea

Lemnul sufera dilatare la umezeala si contractie la uscare. De aceea, pe perioada verii, cand folosim aerul conditionat, este bine sa folosim un umidificator pentru aerul uscat de vara. Utilizati umidometrul de camera pentru a supraveghea umiditatea camerei, care trebuie sa fie cuprinsa intre 40% si 55% pentru a fi mentinuta umiditatea specifica a lemnului.

Curtatarea

Parchetul de lemn masiv se matura sau se aspira si apoi se sterge cu o carpa moale, cu proprietati antistatice.

Parchetul de lemn masiv nu se spala cu mopul imbibat de apa. Apa este cel mai mare dusman al lemnului, indiferent de substantele cu care acesta este tratat. Daca vreti totusi sa folositi mopul, aveti grija ca sa fie doar umed, stors foarte bine.

La spalarea parchetului se foloseste de regula o solutie speciala sau atunci cand nu avem, putina apa calda cu putin sapun lichid. Nu ceara, pentru ca pateaza si nu spray pentru ca transforma parchetul intr-un patinoar alunecos. Este interzis sa  folosim detergenti agresivi pe baza de amoniac, silicon sau solutii de curatare abrazive.

Pe langa intretinerea zilnica, parchetul masiv mai necesita o ingrijire speciala periodica. Operatia se poate face la fiecare 6 luni.

In functie de traficul existent parchetul de lemn masiv se mai poate trata cu o solutie de tip polish, cu luciu propriu, care are rolul de a forma o pelicula de protectie peste lac.

Aplicarea produsului poate fi facuta chiar de catre noi sau de o firma specializata in servicii de curatenie.

Read More

Galerie parchet

Posted in: Parchet
Galerie parchet

Read More

Parchet cu modele

Posted in: Parchet cu modele
Parchet cu modele

Read More

Galerie scari lemn masiv

Posted in: scari lemn masiv
Galerie scari lemn masiv

Read More

Oferta Speciala parchet masiv stejar clasa Select

Posted in: parchet lemn masiv
Oferta Speciala parchet masiv stejar clasa Select

Oferta PARCHET MASIV STEJAR clasa Select

Dimensiuni 400-500*70*21 mm

49 euro/MP

Oferta include :                                                                                               

  • PARCHET masiv clasa Select
  • materiale MONTAJ (adeziv)
  • materiale FINISAJ (chit , grund, lac)
  • MANOPERA montaj si finisaj

Descarca Oferta Speciala parchet masiv stejar clasa Select in format PDF

Oferta valabila pana la data de 31.03.2014

Oferta nu include plinta si TVA si este valabila in limita stocului disponibil.

Impreuna cu dumneavoastra suntem gata sa gasim cele mai bune solutii pentru armonizarea celor trei elemente cheie, parchetul ales, stratul suport pe care se va monta parchetul si materialele necesare montajului si finisarii. De asemenea oferim si montaj de cea mai buna calitate.

Imbinarea acestor elemente duc la o reusita durabila a lucrarii.

 

Pentru detalii, informatii si alte oferte, ne puteti contacta :

Telefon: +40723396075
Email:
office@realwoodfloor.ro
cristian.cracea@gmail.com
Showroom: Baneasa Business & Technology Park Soseaua Bucuresti-Ploiesti, nr 42-44

 

Read More

Dusumea lemn masiv Select de 130 mm

Posted in: parchet lemn masiv
Dusumea lemn masiv Select de 130 mm

O lucrare realizata in luna Ianuarie 2014 folosind dusumea de lemn masiv Select de 130 mm.

Read More

Scari interioare de lemn masiv

Posted in: parchet lemn masiv
Scari interioare de lemn masiv

20130607_173455Oferim scari interioare din lemn care sunt elegante si foarte practice din punct de vedere structural. Putem oferi si balustrada pentru scara interioara pintr-o mare varietate de elemente din lemn, inox, fier forjat. Noi dam viata ideilor tale.

Executam scara interioara din lemn masiv, de la proiectare si executie pana la instalarea finala a acesteia intr-un timp scurt si la un inalt standard de calitate.

Ca materie prima pentru executarea scarilor interioare avem cherestea de cea mai buna calitate din stejar.

Finisarea scarilor se face pentru a imbunatati aspectul si calitatea suprafetelor din lemn prin culoare, rugozitate, luciu.Pentru finisarea scarilor din lemn se folosesc lacuri si baituri speciale pentru a realiza o rezistenta marita la trafic si la actiunea altor agenti fizici sau chimici. Prin finisare, lemnul capata un aspect estetic si creste durata de utilizare. Prin baituire se poate schimba culoarea scarii pentru a completa design-ul casei, asortandu-se perfect cu mobila, parchetul si accesoriile.

Spre deosebire de scarile din beton care sunt greoaie si de dimensiuni mari, scarile din lemn sunt elegante si suple, prezentand mai multe avantaje : se monteaza usor, sunt flexibile si rezolva usor problema accesului acolo unde spatiul este ingust si nu este posibila alta varianta.

Portofoliu Scari

Read More

Montare dusumea stejar

Posted in: parchet lemn masiv
Montare dusumea stejar

Fiecare dusumea din lemn masiv de stejar este un produs unic al naturii, caracterizat prin variatii distincte ale desenului si culorii. Aceste variatii distincte nu sunt defecte, ci constituie frumusetea dusumelei din lemn masiv.

Montarea unei dusumele din stejar

Inainte de a incepe montajul pentru dusumeaua de stejar, montatorul trebuie sa determine daca mediul unde va avea loc lucrarea este acceptabil in conformitate cu cerintele stipulate in instructiunile pentru montajul dusumelei de la producator.

Intr-o constructie noua, dusumeaua din lemn masiv se instaleaza ultima. Orice lucrare care implica apa sau umezeala (instalatii sanitare, vopsea lavabila, lucrari la peretii de rigips, etc) trebuie sa fie incheiate inainte de a instalarea dusumelei. Sistemele de incalzire si de aerisire trebuie sa fie operative in intregime, mentinand o temperatura constanta in camera de aproximativ 16 C si o umiditate relativa de 40-60% timp de minim 5 zile inainte de instalarea oricarui tip de dusumea.

Dusumeaua va fi montata cand cladirea este terminata si orice lucrari in ciment, tencuiala, var si alte materiale sunt complet uscate. Betonul si tencuiala trebuie sa fie uscate si vechi de cel putin 60-90 de zile. Verificati subsolurile si spatiul de sub podea pentru a va asigura ca sunt uscate si bine ventilate pentru a evita stricaciunile provocate de umezeala.

Podelele trebuie sa fie:

  • CURATE – maturate si fara vopsea, ulei sau alte materiale straine;
  • NETEDE/INTINSE – Smirgheluiti zonele mai ridicate umpleti zonele mai joase – planeitatea sapei nu trebuie sa depaseasca abaterea de 2mm/1.5metri liniari;
  • SOLIDE – sapa autonivelanta trebuie sa fie sigura si solida;
  • USCATE – sapa trebuie sa aiba o umiditate sub 2%.

Retineti: Toate testarile pentru umezeala trebuie facute inainte de aclimatizarea lemnului si de pregatirea locului.

Dusumeaua trebuie sa ajunga la locul instalarii cu cel putin 10 zile inainte de instalare.
Depozitati materialul intr-un loc uscat, asigurand un spatiu minim de cinci centimetri in jurul cutiilor.
Nu depozitati dusumele din stejar direct pe beton sau langa pereti exteriori. Cutiile ar trebui asezate in zona de instalare.

Inainte de inceperea instalarii propriu-zise, pentru a da aspectul corespunzator podelei, distribuiti placi scurte si lungi peste zona unde urmeaza a fi instalat dusumeaual, in cazul unei lungimi aleatorii. Lucrati din mai multe cutii o data, pentru a asigura un amestec corespunzator de culoare si nuanta.

Aliniati primul rand de placi pentru a va asigura ca aveti o linie dreapta dintr-un capat la altul al camerei. Desenati o linie cu creta la distanta dorita de perete, pentru a va ajuta atunci cand aliniati placile. Uniti bine placile intre ele pentru a obtine cel mai placut aspect dupa terminarea parchetarii.

Metoda de fixare prin lipire: Este foarte important ca montatorul sa lucreze pe o suprafata plana, curata si uscata. Cand suprafata este pregatita pentru lipire, lipiti dusumele din stejar peste dalele de beton.

Dupa stabilizarea definitiva a dusumelei se trece la efectuarea diferitelor operatii succesive cu echipamente profesionale. Timpii de stabilizare variaza in functie de conditiile ambientale, de metodele de montaj si de adezivul folosit.

SLEFUIREA

Se recomanda slefuirea cu ajutorul masinilor de slefuit cu banda abraziva; operatiunea se face in trei faze successive, care folosesc abraziv cu granulatie din ce in ce mai fina. Aceste operatiuni sunt urmate de aplicarea chitului de rosturi.

LACUIREA

Se recomanda aplicarea a 2-3 straturi de lac, iar pentru fiecare strat, inainte de urmatoarea aplicare, asteptam ca lacul sa se usuce si sa se intareasca.

Read More